Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan 06 - 123 215 45

 

Welkom

Welkom op de website van Minicamping Giessenwaard. In 2023 beginnen we alweer aan ons vierde seizoen en de camping bestaat 11 jaar. We genieten nog iedere dag van deze mooie plek en we hopen dat ook in 2023 weer veel gasten onze camping komen bezoeken. 

De camping gaat open op vrijdag 21 april 2023 en het seizoen eindigt op vrijdag 15 september 2023. 
Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 14.00 uur en op de dag van vertrek verzoeken wij u om uiterlijk 12.00 uur uw plekje te verlaten. 

Onze camping is geschikt voor campers en caravans van maximaal 7 meter (incl. dissel) en uiteraard voor tenten.  

We verwelkomen u in onze gezellige pipowagen die ingericht is als receptie. Hier vindt u ook informatie over de omgeving, leesboeken en spelletjes. De camping heeft moderne, schone sanitaire voorzieningen, gratis WIFI en ligt in het prachtige polderlandschap van de Alblasserwaard, een heerlijke plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Vanaf de camping heeft u wijds uitzicht over de weilanden met knotwilgen en veel water. Midden op de camping ligt een vijver waarin eenden, futen en meerkoeten rondzwemmen. Houdt u van vissen? Dat kan direct vanaf de camping. 

Het riviertje ‘de Giessen’ stroomt langs de camping en er is een aanlegsteiger voor de campinggasten. Wij verhuren twee Canadese kano’s en een kajak. Natuurlijk kunt u ook zelf uw bootje meenemen.  

In de omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Er is een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsknooppunten. Veel toeristische trekpleisters zoals de molens van Kinderdijk, slot Loevestein en stadjes als Leerdam, Schoonhoven, Dordrecht, Nieuwpoort, Woudrichem en Gorinchem liggen op fietsafstand en worden veel bezocht door onze gasten. 

Op loopafstand is voor de liefhebbers een 9-holes golfbaan en een paar restaurants. 

De camping is aangesloten bij de SVR (Stichting Vrije Recreatie). Voor reserveringen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een emailberichtje sturen of het contactformulier op deze website invullen. 

Wij heten u graag van harte welkom!

Saskia & Kees Portengen